Ce poti face din rahat? Bici?

Am așteptat ca Taverna Studioului să posteze singură „minunăția”. Am așteptat să văd dacă într-adevăr pot coborî într-atât de mult nivelul. Și au putut! Știam de ceva timp, însă am luat-o ca pe o glumă. Da, Deliric din Buftea sau Destin Balcanic, performează la Taverna Studioului. Când? De 1 Martie. Ziua Internațională a Femeii! Mărțișoarele se terminaseră? Pare-se că da, altfel nu îmi pot explica cum cel mai în vogă local buftean își dorește o asociere atât de puțin onorantă. Mai ales că în vremuri nu demult trecute, bateristul Deliric, cel care scrie pe Sexpress, lua Taverna Studioului în aprigă bășcălie.

Deliric

Nu pot înțelege cum managerul Tavernei poate spera să facă din rahat bici, care să mai și pocnească. Au făcut-o o dată. Dintr-o centrală termică semi abandonată au realizat localul-fanion din Buftea. Însă probabil pe principiul vacii care dă cu copita în găleata plină de lapte proaspăt muls, au decis că locul întâi este deja prea mult pentru ei. Poate fi și influența PR-ului actual, de la care nu are nimeni nicio așteptare. Sau poate cei de la Deliric au dat bani ca să cânte, că tot e la modă. Să apari. Oriunde, oricând.

Oricum, intrarea este liberă, căci nu cred că există un om cât de cât normal la cap să-și dorească să dea bani pentru așa ceva.

Bine că nu i-au invitat să cânte de Ziua Îndrăgostiților. Cine știe câte cupluri se mai despărțeau!

Așa, de 1 Martie merge, în loc de coșar, băgăm un șaormar.

Oricum, afacerea cu șaorma nu mai merge, cu presa nu se lipește, poate prinde cu Deliric un contract și (în)cântă cel puțin lunar asistența Tavernei. Ăia pe care nu i-a gonit diva din „Duminicile de poveste”. Da, mă refer la Bogdan Tobă.

Așa poate prinde sens și construcția verde din coasta Pizzeriei Romane, că oricum 500 Euro lunar cât este chiria lângă BCR, îl îndoaie pe găinar. Azi-mâine apare pizza Mănânci pe Fugă sau șaorma Taverna Studioului!

 

Mult succes Tavernei, am auzit că sunt și niște căldărari cu muzicuțe cumpărate din Lidl care își fac o trupă, sperând că pe principiul „Sunt din Buftea, am valoare!” vor urca pe rampa de lansare artistică a Tavernei.

Cât despre Deliric & Șaormarul, faptul că au ajuns să cânte la Taverna Studioului din Buftea reprezintă apogeul unei prestigioase cariere. La mai mare! Eu știu sigur un singur lucru: este nevoie de cel puțin trei ani ca să iasă mirosul…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.