Fotbalul american se întoarce la Buftea

Sâmbătă 25 martie a.c., începând cu ora 15:30, echipa de fotbal american, Bucharest Warriors se întoarce pe terenul stadionului Constantin Bălălău din Buftea, pentru a susține un meci în compania echipei Timisoara 89ers.

Vă readucem aminte că în sezonul trecut, ultimul meci din Campionatul Național de Fotbal American al echipei Bucharest Warriors a avut loc tot pe terenul din Buftea.

Meciul va fi precedat de un demonstrativ susținut de copii, care va începe la ora 14:00.

Mai mult, în urma unui protocol încheiat între managerii echipei și municipalitatea bufteană, Bucharest Warriors va susține toate meciurile în care este gazdă, pe terenul din Buftea.

În plus, în afara meciurilor considerate „acasă” ale echipei Bucharest Warriors, finalele Campionatului Național de Fotbal American se vor desfășura tot la Buftea, în data de 24 iunie.

Următorul meci de „acasă” al celor de la Bucharest Warriors va avea loc în data de 6 mai, în compania campioanei en-titre, Bucharest Rebels.

Fiind vorba despre o mișcare de anvergură, sperăm ca publicul buftean să fie prezent în număr mare la debutul din acest campionat al echipei-gazdă Bucharest Warriors, sporind numărul de spectatori pe care „Războinicii” îi au în mod natural.

 

Mai multe despre fotbalul american din România, în clipul următor, realizat de Antena1

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.