Gelu Clit dansator

Același bal, un nou dansator

În urma unei discuții private, am aflat că în cazul în care Magnificus Șaormarus își va duce la îndeplinire ideea de a candida pentru un loc în Consiliul Local Buftea, un nou „dansator” se va alătura „balului”.

Dansator cu state vechi, Gelu Clit, așa cum îl cunoaște întreaga urbe, e la un pas mic dar decisiv, de a-și face intrarea pe „ringul de dans”, care ușor-ușor  tinde să se transforme din „bal” în „Marele Circ” de Buftea.

Gelu Clit dansator

Plecat la „luptă” de ceva ani, contestatar fervent al actualului primar, Gelu intră în horă mai mult pentru a-și demonstra că dacă se concentrează și se organizează corespunzător, va putea strânge mai multe semnături decât se vor aduna la șaormerie. Cel puțin ăsta este motto-ul de plecare, căci citite printre rânduri, intențiile sale sunt mai mult decât clare.

Stând strâmb și judecând drept, ar fi interesant spectrul unui Consiliu Local avându-i în componență pe cei doi mai sus menționați. Asta pentru că Tobă poate să tacă mai mult decât vorbește Gelu. Însă să vă ferească Ăl de Sus să-și dea drumul Gelu la logoree! Ședințele Consiliului Local vor dura ore în șir! Omul ăsta poate să vadă o virgulă anume într-un morman de dosare!

Unde și îmcepând cu ce dată se vor putea aduna semnături e susținere a celebrului „dansator” Gelu Clit, încă nu s-a hotărât. Dar pentru că „balul” devine cel puțin interesant, vom ține aproape și vă vom da de veste.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.