Proastă să fii, că groapă găsești!

Rubrica „De pe Facebook adunate” revine. Azi ne delectează o blondă tare frumoasă. Și cam atât! Din păcate.

de groapa

Din ciclul „ești proastă de dai în gropi”, o blondă din Buftea, dă năvală cu încălțările-i de firmă în ditamai noroiul. Că deh, a plouat prin Buftea, ba chiar prin România, și evident, Primăria Buftea e de vină că apa de ploaie, în amestec cu țărâna, rezultă noroi. Dacă rezulta un cont în bancă, toate blondele se rugau în genunchi după nițică ploaie. „Dă Doamne să plouă, măcar cât să-mi încarc cartela!” (sic!)

Revenind, e o zicală prin popor, care zice ceva de genul „ești prost de dai în gropi”. Nu-i nicio panică să treci subiectul la genul feminin și de ce nu, să-l adaptezi la timpurile noastre. Adică ceva de genul… După ce că ești proastă și ieși cu Nike ăia noi prin noroi, atât te-a dus capul ăla blond încât să te nămolești ca scroafa. Și parcă nu era suficient că ai dat-o, ca să fii sigur(ă) că pui și frână, te-ai repezit pe Facebook să ne arăți la toti minunea. De aici până la legendara Mărie din bancurile cu Bulă, nu mai e decât un pas. Cum care Mărie? Aia de se căcă în fundul curții, o ditamai roaba de căcat și apoi, mândră nevoie mare, se bătu cu palma în pieptu-i generos: „Măria l-o făcut!”

11223814_1058766584167979_453129145718972570_n

Recomandare: când plouă, ia-ți o umbrelă. Altfel te-ai puta uda. Într-un mod total ineficient. Dacă afară e noroi, ia-ți cizmulițele de cauciuc. N-or fi ele neapărat frumoase, dar sunt la modă și culmea… cauciucul te protejează. Asta ca să știi!

În rest, păcat că e frumușică foc blonda.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.