Zbateri prin politica bufteană

Doru Cioaric și-a dat demisia din PMP

Na-ți-o frântă că ți-am dres-o! Adică nici nu a intrat bine în politică și se dă bătut? Mai bine mai devreme decât niciodată, nu-i așa? Omul a dat cică un comunicat, nu avem cum să fim siguri dacă e așa sau nu, căci sursa este Saitul de la Șaormerie, și știm cu toții cam câtă credibilitate are acesta. Măcar de-i scria lui Cioaric numele corect. Nu Cioarec… Cert este că spectrul politic va fi mai sărac, nu-i așa? Că ne vor lipsi acțiunile viguroase și pline de substanță ale PMP-ului buftean. Acest text este un pamflet… restul îl știți.

Cioaric

Daniel Costea și-a dat demisia

Supranumit „Stahanov” în aceste pagini, consilierul PSD (și vicepreședinte al organizației Buftea), Daniel Costea, și-a dat demisia din Consiliul Local. Cu toată răutatea, această demisie este o pierdere, căci domnul (sau tovarășul) Costea estera unul dintre cei care chiar au idee despre administrarea banului public și știu să citească un raport de specialitate. În locul acestuia, scaunul de consilier local va fi ocupat de domnul Costache Marin, consilier din partea PSD și în mandatul trecut.

foto 6

 

Vali Chelu „scapă” un muc în fasole

Vali Chelu, președinte al Partidului de Buzunar UNPR – Buftea, dă cu mucii în fasole într-un mare fel: „Liceul Tehnologic Dumitru Dumitrescu la inceput de an scolar 2015-2016 :

Atunci cand ne unim fortele, rezultatele nu intarzie sa apara. Un proiect realizat prin colaborarea UNPR Organizatia Buftea, Primaria Buftea si Liceul Tehnologic Dumitru Dumitrescu.

Mult succes in noul an scolar !”

Să-i dea cineva un pahar cu apă rece și un pliculeț de zahăr, căci atunci când au debutat lucrările la Liceul DD din Buftea, era Stoica primar, iar când domnia sa, Vali Chelu a fost uns în funcția de administrator al liceului, flutura prin sat steagul violet al lui Dan Diaconescu în Direct, recte al PP-DD-ului. Deci, să înțelegem că PP-DD-ul nu a mișcat un deget în sensul realizării proiectului cu pricina, însă de când s-au vopsit în roșul generalului Oprea, nu au mai prididit cu munca?! Ce face culoarea din om…

UNPR DD

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.