Revine patinoarul!

A început procesul de amplasare a patinoarului din fața Primăriei Buftea.

Copy of patinoar 2016 003

La fel cum ne-a obișnuit în fiecare an, Primăria Buftea a dispus amplasarea patinoarului din Piața Mihai Eminescu. Numai că de această dată, capacitatea sa este cu mult mai mare decât în anii trecuți, la fel și capacitatea de înghețare, fiind aduse trei agregate în loc de două.
Pe această cale nu putem decât să ne bucurăm pentru copiii noștri, care probabil ca și în anii trecuți, vor beneficia de gratuitate (cei cu vârsta sub 14-16 ani).
Un semn de întrebare se ridică vis a vis de Patinoarul Știrbey. Cei care administrează Domeniul Știrbey din Buftea, au decis să amplaseze un patinoar artificial în incintă. Probabil nu au avut ce să facă cu banii. Evident cu intrare, unde cităm: „Pentru perioada 28 nov – 1 dec, avem un preț special pentru intrare, de numai 10 lei”. Șmecherie cu ghidon, nu-i așa? Dar după perioada „de grație”, cât va costa? Nu că ar mai conta… Mai ales când trebuie să te bați cu un „jucător” care are mai toate avantajele din lume, pentru că este:
– gratuit
– în buricul târgului, la îndemână, nu izolat ca în Știrbey
– permanent păzit
– monitorizat video
– continuitate, public obișnuit cu locația

Copy of patinoar 2016 004

2 răspunsuri

  1. Stii cat plateste orasul Buftea lunar pentru acest patinoar (gratuit) chirie si energie electrica? Mai mult decat primesti tu in 6 luni. Intereseaza????????????????????

    1. Nu nu ma intereseaza. Asta pentru ca eu am scris ca patinoarul este gratuit pentru clienti, nu ca intretineresa sa nu ar avea costuri. Deh, citeste cine vrea, intelege cine poate. Stii vorba aia: daca va face careva, de ce va face, daca nu, de ce nu iar daca va baga in seama, incercati sa va suiti in capul lui. Celalalt comentariu tine-l ptr tine, ca e la fel de prost ca primul. Ai gresit si cifrele. Si cum doi ani aveam acelasi venit ca acum. Nu ca ar fi treaba ta cat castig eu. Bun nick ti-ai gasit, te reprezinta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.