Redirecționează 2% pentru un buftean care luptă cu cancerul!

Pe adresa redacției am primit un strigăt disperat de ajutor. Un buftean duce o luptă surdă cu boala secolului: cancerul. Din motive lesne de înțeles, cei care ne-au solicitat ajutorul au cerut ca identitatea celui în cauză, precum și a lor, să rămână sub anonimat.

afis-2-la-suta

De asemenea, demersul acesta nu are nicio legătură cu politica locală sau națională, și absolut nicio legătură cu alegerile locale care bat la ușă sau campania electorală, în desfășurare.

Este vorba despre redirecționarea celor 2% din impozitul impozitul pe salariu datorat statului, pentru anul fiscal 2015.

Nu plătiți nimic în plus, impozitul se plătește oricum, doar că puteti decide către ce organizație să fie redirecționat 2% din impozitul datorat statului. Prin completarea formularului 230 (se completează numai prima rubrică, ce conține datele dumneavoastră de identificare și durează un minut, apoi trebuie semnat la rubrica „Semnătura contribuabilului”) și prin depunerea lui la Administrația Financiară de care aparțineți (până la 25 mai 2016!), puteți contribui la programele fundației New Life Oradea și-i puteți susține pe beneficarii acesteia. Ajută un buftean în lupta sa cu cancerul! Descarcă documentul alăturat!

img-428111059-0001

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.