Descoperă le gout de l’amour în colecţia de Valentine’s Day de la Paul

Brutăriile Paul introduc în meniu o colecție de prăjituri şi torturi în formă de inimă, dedicată lunii îndrăgostiţilor. Noutatea gamei este renumita prăjitură Pavlova, lejeră, cremoasă şi apetisantă datorită mixului creativ de ingrediente ce o compun – cremă de vanilie, mascarpone, bezea şi un pat de zmeură sau căpşuni.

Valentine’s Day de la Paul

Toţi cei care doresc să îşi surprindă partenerii cu un cadou dulce pot opta pentru prăjiturile delicioase din noua gamă Paul: Coeur Pavlova aux framboises (prăjitură cu cremă de vanilie, mascarpone, bezea şi zmeură), Coeur Pavlova fraise (prăjitură cu cremă de vanilie, mascarpone, bezea şi căpşuni), Millefeuile Coeur Framboise (prăjitură cu cremă de vanilie, mascarpone şi zmeură), Millefeuille Coeur Multi Fruit (prajitură cu cremă de vanilie, mascarpone şi fructe), Millefeuille Coeur Abricot (prăjitură cu cremă de vanilie, mascarpone şi cremă de caise) şi Coeur Brioche Choco (brioşă cu glazură ciocolată şi cereale).

„Urmărind tendinţele şi dorinţele clienţilor noştri am observat că Pavlova este un desert foarte îndrăgit, pe care mulţi încearcă să-l reinterpreteze în diferite reţete. Noi am pregătit prăjitura în stilul franţuzesc caracteristic Paul și am modelat-o într-o formă specială, pentru a oferi clienților noștri o idee delicioasă de cadou în luna februarie. Alături de Pavlova, ei vor găsi în meniu deserturi tipic franțuzești în formă de inimă, cum sunt Millefeuille sau brioșele, pentru a îndulci momentele tandre”, a declarat Monica Eftimie, Chief Marketing Officer, Paul România.

Prăjitura Pavlova poartă numele unei vestite balerine din Rusia, Anna Pavlova, cunoscută pentru spectacolul de dans „Moartea Lebedei”. Balerina a dansat şi pe scena din Noua Zeelandă, iar un faimos cofetar neozeelandez a creat un tort cu ingrediente ce exprimau trăsăturile Annei, botezându-l în cinstea ei.

Colecţia de prăjituri de Valentine’s Day este disponibilă în brutăriile Paul din Bucureşti, Ploieşti şi Cluj, inclusiv cele de tip chariot, până la data de 28 februarie 2016.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.