Old Boys Buftea vs. Naționala Artiștilor 2-5

Pe un frig total nelalocul său pentru un sfărșit de martie, Naționala Artiștilor a vizitat Buftea pentru un meci de fotbal, în compania echipei Old Boys din localitate. Tinerețea echipei artiștilor, coroborată cu pregătirea fotbalistică net superioară s-a văzut încă de la sfârșitul primei reprize, scor 0-3.

Old Boys vs Artisti 004

În cea de a doua, buftenii au ratat două penalty-uri, unul după celălalt, lăsând așadar loc unei victorii categorice, la scor pentru artiști.

Scorul ar fi avut proporții și mai evidente, dacă jocul la offsaid nu ar fi fost aliatul din umbră buftenilor.

Copy of Old Boys vs Artisti 051

Totuși, la cum au jucat cei din Naționala Artiștilor, probabil că ar fi bătut și echipa de seniori a A.S. Voința Buftea, dacă aceasta ar mai fi existat. Și este normal să fie așa, dacă punem la socoteală faptul că prezența în echipa Old Boys presupune împlinirea a minimum 40 de ani din partea jucătorilor. Și decanul de vârstă, jucător în echipa Old Boys Buftea, are 57 de ani împliniți. Și faptul că jucătorii din Naționala Artiștilor  sunt în mare parte foști jucători de fotbal, fapt care s-a văzut din așezarea lor pe teren, condiția fizică de care dispun etc.

În continuare vă oferim o selecție de fotografii din timpul meciului și apoi, de la „Masa Împăcării”, deși nimeni nu s-a certat nici pe teren, nici după. Dar sună interesant, nu-i așa?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.