Adrian Sarbu, retinut pe 24 de ore

Adrian Sarbu a fost retinut, luni seara, pentru 24 de ore, de Parchetul Inaltei Curti de Casatie si Justitie.
Actionarul majoritar al Mediafax Group a declarat ca dosarul are ca scop distrugerea institutiilor media pe care le-a construit in ultimii 25 de ani.

adrian sarbu

„Cazul Mediafax – Adrian Sarbu, fabricat la comanda lui Pontaghita si a camarilei lor, are drept scop distrugerea Mediafax, Gandul, Ziarul Financiar, institutii media pe care le-am construit in ultimii 25 de ani si pe care le-am mentinut independente politic. Scenariul pe care il executa procurorii, inspectorii DGAF, ANAF si politistii de urmarire penala, toti sprijiniti copios de SRI, urmareste punerea sub urmarire penala a unor persoane din managementul companiilor mele sub invinuiri neprobate, arestarea si fortarea lor sub santajul mentinerii in arest pentru a ma denunta drept marele instigator la evaziune fiscala si spalare de bani al Romaniei, asa cum Ponta a indicat in iesirile lui publice inca de acum 1 an. In plan public, informatii din dosar sunt transmise diverselor oficine de propaganda Pontaghita cunoscute sau acoperite, pentru a forta decizia judecatorilor care trebuie sa aprobe mandatul”, a declarat Adrian Sarbu, intr-un comunicat, potrivit MEDIAFAX.

Sarbu sustine ca a respectat legile acestei tari, ca a „promovat principii stricte de guvernanta corporatista” si ca nu a incurajat niciodata „spiritul infractional” in companiile sale, adaugand faptul ca, „numai in ultimii zece ani”, companiile aflate sub controlul sau managementul sau „au platit sute de milioane de euro taxe catre statul roman”.

9am.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.