Centrul de vaccinare Buftea

În incinta Spitalului de Obstetrică Ginecologie din Buftea este amenajat un centru de vaccinare ultramodern care funcționează în orele de program a unității spitalicești. Aici, în condiții excelente, se efectuează triajul, există o zonă de așteptare amenajată la exterior, precum și una în interiorul centrului, o zonă unde se efectuează vaccinarea propriu-zisă, o zonă de supraveghere după vaccinare, unde pacienții stau minimum 15 minute și o zonă unde se centralizează datele persoanelor vaccinate.

Eforturile depuse pentru organizarea centrului de vaccinare nu au fost în van, până la ora redactării prezentei fiind imunizate aici peste 14.500 de persoane.

Timpii de așteptare sunt reduși la minim, practic întreg procesul, de la intrarea pe poarta spitalului, până la ieșire, fiind situat în jurul a 20-22 de minute pentru fiecare pacient.

Personalul este extrem de amabil și mereu la dispoziția pacienților, organizarea este ireproșabilă, condițiile excelente. Un mare 10+ pentru Spitalul de Obstetrică Ginecologie din Buftea și echipa condusă de managerul Florentina (Pușa) Rudeanu!

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.