Tobiță, nu mai mânca…

În ziua de astăzi, multă lume s-a obișnuit să mănânce… să zicem ce nu trebuie. Unii de nevoie, alții de foame, unii pentru că nu se pot lăsa, alții pentru că pur și simplu le place. Dar peste toți, ca un zeu al mâncătorilor de… se află Tobiță. Bagă Tobiță la… în el, de zici că-i Nutella. Cu două mâini și trei linguri.

cake

Recent, a fost acuzat că a vândut invitații la Summer Well. S-a lamentat că el e preacurat, că nu, că… avea porumb în compoziție, că Sfântul Duh, că Necuratul, dar de dovedit că nu-i așa, nu a avut cum s-o facă. A sperat că fiind epoca internetului, lumea va uita repede. Ghici ce? Nu a uitat. Așa că, Tobiță, nu mai mânca… Apropos, ai putea să vinzi invitații gratuite și la ședințele Consiliului Local. Cine știe, poate-ți iese!

Și mai recent, a fost acuzat că a scris ce nu trebuie despre niște fete din oraș. Iarăși s-a lamentat, a pozat în victimă, mai-mai că s-a jurat că el nu mănâncă… că el este cinstit și drept și luminos. Tobiță, nu mai mânca…

A adus în apărarea sa argumentul că ar fi scris despre altele, nu despre fetele din Buftea. Tobiță, nu mai mânca… Așa cum zicea cineva, referindu-se la afacerea asta, „le-a dat brânci, nu le-a omorât!”.

Alea, „altele”  la care faci referire, erau pozate prin 2008-2011, perioada când exista colaborarea cu Mașini.ro. Tu ai scris pe zoso.ro în anul 2014, când pe AutoCool.ro pozau doar buftence. Ai scris pe blogul respectiv crezând că nu voi vedea. Ghici ce, am văzut. Și știind pasiunea ta pentru mine, mi-a fost clar și unde băteai: „o să vada fetele și nu vor mai poza pentru ticălosul ăla. O să-l fac să ajungă muritor de foame”. Tobiță, nu mai mânca…

Recunoaște, fii bărbată! Ai scris, asumă-ți! N-o mai da după cireș, că nu te mai cred nici apropiații tăi. Mai mult, prin  2008, când a apărut saitul de la shaormerie, după ce Ion Stoica ieșea primar, Tobiță a fost invitat permanent la mine în emisiune la Radiolynx. Eram amici, comentam la el pe sait, el la mine pe blog. Lucram deja la Mașini.ro. Atunci nu îi stăteau în gât pozele mele. Dar după 6 ani, ce să vezi, Tobiță își „amintește” de can-can-urile mele. Tocmai când pozam buftence. Și când ajunsesem deja la cuțite. Al naibii „întâmplare”! Tobiță, nu mai mânca…

shit talkers

O altă durere de a sa a fost mereu universul feminin. Neînțeles de femei, nu le-a înțeles nici el, la rândul său. Nici nu avea cum sau cu ce! Semnalam pe vremuri un aspect straniu. Tobiță nu apare în nicio poză alături de vreo reprezentantă a sexului frumos. Până nu s-a găsit cineva să-l ia de bărbat, probabil de milă, Tobiță nu s-a apropiat de femei. În schimb, observ zeci de poze cu alți bărbați, unele decente, altele la bustul gol și pieptul dezvelit, „ca băieții”. La peluză, evident. După care descoperă poza mea în care am în mână altceva care lui îi lipsește: părul. De aici până la a dezvolta o pasiune pentru mine nu a fost decât un pas. Dar cum vorbim despre o dragoste neîmplinită și mai ales neîmpărtășită, Tobiță se răzbună cum știe și cum poate. Tobiță, nu mai mânca…  Las-o așa, și voi sunteți oameni, și voi aveți drepturi. Eu prefer femeile. Și ghici ce, chiar am succes. Știu că doare! Nu fi tristă, s-a inventat vaselina!

De-a lungul timpului, micul ipocrit s-a transformat fix în ceea ce pretinde el că urăște mai mult: un mincinos, manipulator, presupus formator de opinie, laș, fals, hoț. Adică aidoma politicienilor pe care îi urăște atâr de mult. Tobiță, nu mai mânca… Ai da o mână, un ficat și un rinichi ca să ajungi și tu „la butoane”. Orice butoane! Așa că, nu mai sta pe gânduri, mută-te într-un bloc turn. Acolo o să ai lift. Ghic ce, are și butoane!

M-am întrebat deseori cum reușește totuși să-i convingă pe unii. Și după ceva timp am realizat: cei mai mulți dintre ei nu au nevoie de prea multe ca să fie convinși. Noroc că nu-s numeroși! Este așa-zisa „societate civilă” care dezbate problemele sociale pe Facebook, în posturi unde care mai de care se află mai bărbat. Posturi evident private, să nu vadă și cei care sunt subiectul discuției. Că poate realitatea e alta și ăia ar interveni. Fel de fel de trăgători de cabluri, coafeze, ospătari și sculeri-matrițeri, dau mâna cu shaormarul satului și pun la cale „Căderea Constantinopolului”. Stați flexați! O să cadă singur, când o vrea el! Zi-o pe aia Tobiță, că ai „uitat” să o relatezi: „ești prea sărac ca să ai păreri”! Ți-e cunoscută? Tobiță, nu mai mânca… Ți s-a spus asta în față. Evident, cel care ți-a aruncat-o, se referea la bogăția spirituală, care-ți lipsește cu desăvârșire.

După ședința de Consiliu Local, Tobiță a dat repede fuga să-și pună poalele în cap pe internet. Că l-au pus la colț, că s-au repezit ca hienele, că erau 20 împotriva sa. Tobiță, nu mai mânca…

Erau maxim 18 împotriva ta. Ai uitat că ALDE Buftea te simpatizează?

Mai departe, când a „relatat” ce s-a petrecut în ședință, a „coafat” generos întâmplarea. A „omis” anumite aspecte, în mod voit. Să fie perceput ca o mică Cenușăreasă, oropsită de toți. Nu a fost așa! Există cel puțin trei persoane din afara CL care pot confirma asta.

Pe haznaua sa de site, redă o convorbire privată dintre mine și un străin. Vă dați seama ce josnici amândoi. Grecul ăla pârlit să-i dea shaormarului conversația, jegul ăsta să o publice. Da prostule, am și eu conversația, dacă vrei o public, necoafată. Că ai scos din context, ca un rahat cu ochi ce ești, ca să mă pui într-o lumină nefavorabilă, doar-doar te-o crede careva că ești curat. Deh, ca de la shaormar la shaormar. Pavlos,  altă perlă a credibilității, ăla care pleacă din Buftea cum a plecat și mai ales cu cine a plecat. Nu știi, nu-i așa? Tobiță, nu mai mânca…

Copy of 11823930_887023451384747_305120269_n

*Acest text este un pamflet, orice asemănare cu persoanele din realitate fiind absolut întâmplătoare. Sursa foto Google pictures & Facebook.

2 răspunsuri

  1. Cineva ce apare singur in poze si nu o arata si pe aia careia i-o trage e suspect. Tare logica…

    Tipul asta de logica il au de obicei persoanele paranoice.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.