burgeri Taverna Studioului

Ora închiderii la fast food

Nu, nu este un articol îndreptat împotriva celor care dețin un fast food în Buftea. Chiar dacă cel puțin unul dintre ei se strofoacă să mă provoace. NU merită deranjul, căci „fiecare pasăre pe limba ei piere”. Este vorba despre cea mai nouă linie specială în curs de deschidere a Tavernei Studioului. Un fel de Linia Vignale (precum cea a Ford).

burgeri Taverna Studioului_

Ei bine, vrăjitorii de la Taverna Studioului au pus la cale un nou sortiment în meniul lor: burgerii. Că-s cheesburgeri, eggburgeri sau de ce nu, mexiburgeri, oamenii ăia s-au pus serios pe treabă. Nu, nu își deschid fast food. Nu le-au pus gând rău. Cum nu au avut de gând nici să lase fără clientelă localuri cu nume și renume din Buftea. S-a întâmplat, pe fondul liberei concurențe, a principiilor cererii și ofertei. Pur și simplu mai adaugă ceva la oferta lor și așa bogată. Și acum se află în perioada de beta teste. Și prietenii lor la fel. Acum pe bune, câți burgeri poți mânca într-o zi? Sigur? Garantăm că burgerii celor de la Taverna Studioului sunt one-way-go. Nu cred că un om normal poate mânca doi, cu tot cu garnitură. Poate după trei zile de post.

burgeri Taverna Studioului burgeri Taverna Studioului burgeri Taverna Studioului

Și dacă lansează oferta, cu „adâncă” părere de rău, trebuie să admitem că unele fast fooduri pot să-și cumpere deja obloane, ca să aibă ce trage în fața tejghelei.

Burgerii a la Taverna nu sunt doar foarte mari, ci și foarte gustoși. Carne proaspătă de vită, murături, condimente secrete, chiflă proaspătă „fabricată” tot la Tavernă, niscai brânzet pe post de liant, ceva salată verde (de asta unii se pot lipsi), roșii…

Țineți aproape pe pagina Tavernei dar și pe cea a „Liniei Vignale”, denumită Tentații Dulci (link pe titlul, dă click și te duce direct acolo!), ca să fiți la curent cu noutățile și ca să aflați când se încheie perioada de beta teste a burgerilor (și nu numai a lor).

burgeri Taverna Studioului

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.