Macarons Paul

Brutăriile Paul te invită la concurs

Brutăriile Paul te invită la concurs, de Ziua Internaţională a Macaronului

Macarons Paul

Pe 20 martie sărbătorim Ziua Internaţională a Macaronului. Considerate unul din cele mai rafinate deserturi din lume, les macarons sunt un simbol al artei culinare franţuzești răspândit peste tot în lume. De-a lungul timpului, acestea au devenit desertul-simbol al evenimentelor haute couture, al nunţilor, aniversărilor sau al ocaziilor speciale.

Pentru a celebra ziua de 20 martie, brutăriile Paul invită iubitorii acestor deserturi delicioase la un concurs prin care pot câştiga accesorii chic cu macarons: participanţii trebuie să îşi facă un selfie cu macarons de la Paul şi să îl posteze pe Instagramul personal folosind hashtag-urile #macaronselfie şi #brutariilePAUL. Cei care nu au cont se pot înscrie prin sincronizarea contului de Instagram cu cel de Facebook. Concursul se desfăşoară până pe 31 martie 2015, iar cele mai norocoase 3 imagini vor fi premiate cu o geantă elegantă și două coliere prețioase, accesorizate cu macarons.

Cei care iubesc les macarons sunt așteptați la Paul cu o gamă diversă de produse, în care vor găsi cele mai savuroase combinaţii: ciocolată, fistic, vanilie, zmeură, lămâie, cocos şi caramel.

Mai multe detalii despre concursul Paul de Ziua Internațională a Macaronului puteți afla urmărind Facebook Paul România și Instagram Brutariile Paul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.