Șase luni cu ProRomânia în Consiliul Local

Ca să nu mai fim acuzați de părtinire, așa cum s-a întâmplat în cazul precedent, când bocitoarele satului au sărit să apere imaginea acestui Miron Cozma de Buftea-Periș-Creedia, pe numele său Bogdan Tobă, am analizat – pe scurt, deoarece pe lung nu aveam ce analiza- activitatea „grupului” consilierilor ProRomânia. Sau cu alte cuvinte, am trecut la analizarea celor care ocupă rândul doi al corijenților Consiliului Local.

Costeluș încă nu înțelege că degetul ăla îl folosește singur, acasă, când își caută ghiulul pierdut printr-o nară
Alex Iordan, mai maleabil și mai coerent decât colegul Costeluș, de vorbă cu cei de la viitorul partid-mamă

Cei doi „ProRomânieni” sunt mult mai echilibrați decât „Spânul, slutul și urâtul” de Tobă. În locul spectacolelor de comedie bufă prestate de acesta, ei au ales să intervină doar când este cazul sau când li se solicită aceasta. Doar Costeluș mai are rare derapaje, de tip kamikaze, când se aruncă precum râma-n piatră, dar o redresează ulerior din  ambreiaj. Sau după caz, o reglează Iordan din pâine.

La capitolul proiecte inițiate stau mult mai bine decât Bogdan Tobă, deoarece Costeluș a produs surpriza sezonului, reușind ca, la inițiativa sa, să se dubleze alocația copiilior cu merite deosebite în învățătură, mai exact a celor care au nota 10 pe linie. Bilă albă Costeluș, zero barat Tobă!

Un alt proiect pe care-l așteptăm finalizat, cu sufletul la gură, este cel al parcului pentru plimbat-asigurat siesta-întovărășit-defecat cățeii din Buftea. Reamintim celor care au deschis mai târziu televizoarele, că la sugestia primarului Pistol Gheorghe, după ce consilierul Costel Dumitru a ridicat această problemă- a lipsei unui parc pentru plimbat potăile de apartament, acesta din urmă a fost desemnat să identifice un teren care să se preteze pentru această destinație. Aproape destinație de vacanță, ar spune gurile rele! Cu alte cuvinte, Costel Dumitru își ia în serios treaba de membru al comisiei din care face parte: sport-turism și recreere-auto-moto-velo sau cum i-o spune, comisie din care face parte și „independentul lui pește prăjit” care e însă ocupat cu imaginea sa de Telly Savalas local.

Rămâne de văzut care va fi activitatea celor doi consilieri ProRomânia după și dacă partidul din care fac parte va fuziona cu PSD, atunci când se vor supune disciplinei de partid și îl vor avea pe tata Costache șef de grup, părăsind astfel băncile corijenților din rândul consilierilor locali.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.