„Stoica minte” a devenit pleonasm!

Am urmărit cu deosebit interes ultima încercare de a-și spăla imaginea a celui mai celebru infractor din Buftea, fostul viceprimar, apoi primar, apoi căuzaș și actualmente dătător de sfaturi despre lucruri pe care nu le cunoaște. Ce am extras din întreg episodul este că desi mințea încă din anul 2004 cu o nerușinare legendară, statul la beci și mai apoi statul pe dreapta, i-au desăvârșit această „calitate”. Se poate spune, parafrazându-l ușor pe numitul Stoica, fără a greși prea tare, că RAJA Constanța a greșit când a cheltuit banii pentru construcția stației de epurare. Dacă mai aștepta un an-doi, ieșea Neluțu de la păstrare și la cât rahat mănâncă zilnic, investiția cu pricina se va fi dovedit total inoportună și inutilă. Undem mai pui că poate se lipea și de un contract: epurare bio! De aceea și titlul, devenit adevăr axiomatic, conform căruia a spune că „Stoica minte” este deja pleonasm.

Cum a venit RAJA în oraș

Neluțu sau numitul Ion Stoica cum îi spun cei care nu-l cunosc îndeaproape, afirmă că „a căutta o firmă care să vină în locul TASM. Minte cu nerușinare! Lui îi stătea TASM în gât pentru că nu o putea controla. Și a început să le caute nod în papură după ce intrase deja în contact cu cei de la RAJA. O măslină, o scobitoare străină, gata, TASM nu mai e bun, nu mai poate, trebuie să plece!

Neluțu i-a cunoscut pe cei de la RAJA CT porin inetrmediul unei familii din Buftea, care l-a îmbrăcat frumos (adică nu l-au lăsat să poarte costumele lui lucioase, cu pantalonii de tip pinguin – adică trași până la subțiori), l-au dus cu mașina pe malul mării, l-au prezentat ca fiind primarul din Buftea (nu le venea ălora să creadă!) și au căzut la pace: da, venim să vedem ce e în Buftera, dar trebuie să scăpați de TASM. Restul e istorie!

 

Vadim la Buftea

Zice Neluțu, mințind din nou, că Vadim Tudor a fost în Buftea ca să lămurească treaba cu TASM. Și că sunt poze pe profilul său care atestă vizita Tribunului. Nu e nicio poză cu Vadim! Însă eu am poze cu Vadim în vizită la Buftea, venit să îi ceară unicului primar PRM care conduce un oraș din România (mai mare rușinea!), să se implice în viața partidului care l-a făcut om mare. Evident, ospătărașul cel viteaz, având ariciul în buzunar, l-a flituit pe Tribun, fapt care i-a adus mai încolo și excluderea din PRM.

 

A plecat TASM, ce facem?

Plecarea TASM din Buftea nu s-a făcut în liniște. Evident, oamenii ăia își pierdeau afacerea, așa că au cerut despăgubiri. Despre asta, Neluțu nu suflă o vorbă, pentru că nu i-a păsat! Nu i-a păsat nici faptul că a lăsat Primăria Buftea cu un proces pe rol, în care TASM cerea 3 (trei) milioane Euro despăgubiri. Procesul a fost câștiga, în cele din urmă, de administrația actuală a orașului Buftea, fără ca lui Neluțu să-i pese vreun minut sau să miște un deget! Bine că apucase să vadă Antalya (știm noi ce știm!).

 

RAJA și prețurile

Neluțu continuă acțiunea de spălare a propriului cadavru (parcă așa scria consilierul de imagine Bogdan Tobă despre primarul Ion Stoica în articolele vremii, numindu-i pe cei care scriau de bine despre el „spălători de cadavre”, de unde rezultă faptul că Stoica era deja un cadavru) -căutați pe haznaua aia de Expres de Buftea și vă convingeți. Așadar, Neluțu continuă să dea cu buretele pe propriu-i cadavru și acuză administrația actuală că a majorat prețurile, conform unui act pus la dispoziție de consilierul Tobă, respectiv HCL 124/31.10.2013. Ce omit să spună amândoi, adică și Bogdan Tobă și Stoica Ion, este că la baza HCL 124/31.10.2013 stau două alte acte emise de Consiliul Local Buftea, adică HCL 25, respectiv 26 din data de 29.03.2011. Aveți linkurile mai jos

 

25 CLICK AICI

26 CLICK AICI

HCL-urile lui Stoica

Aceste două HCL – 25 și 26 din 29.03.2011, se referă la aderarea, respectiv delegarea gestiunii serviciului de apă și canalizare către RAJA CT, precum și aprobarea contractului de delegare a gestiunii serviciului de apă și canalizare, a Regulamentului serviciului de apă și canalizare și a Caietelor de Sarcini. Toate înfăptuite în timpul și sub oblăduirea lui Ion Stoica. Așadar, nimeni nu poate să mai creadă că RAJA a venit, a dat mâna cu Neluțu, i-a zis „mulțumesc că ne-ai invitat, îți dăm apă și canal și mai vedem noi la ce preț, ne înțelegem noi pe urmă”. Există de altfel și niște anexe la cele două HCL, pe care nu le-am mai găsit, că a avut grijă Neluțu să lase pe masă numai ce îi convenea. NU! Strategia de prețuri a fost stabilită dinaintea semnării contractelor, Ion Stoica știa de prețuri, a fost totul făcut în ședință publică a CL Buftea, eu am fost prezent acolo, am auzit și am văzut tot, deci Nelutu minte = pleonasm! Administrația actuală a preluat un contract semnat și parafat și și-a asumat niște negocieri prealabile, ce avuseseră loc cu doi ani în urmă, fiind aprobate de CL Buftea încă din 2011. Contractul prezentat de Tobă și Stoica este doar o actualizare a celui semnat în anul 2011 de către Ion Stoica și aprobat de  CL Buftea al acelor vremuri.

 

Strategia de prețuri

Pentru cei care știu să citească un act oficial – și aici nu-l includem pe Neluțu, căruia îi este greu să citească orice are mai mult de două rânduri și alea scrise cu majuscule- vă punem la dispoziție strategia de prețuri a RAJA, disponibilă de altfel pe site-ul primăriei.

 

Și totuși ce a făcut Neluțu?

Neluțu nu a făcut nimic!

A continuat să mintă în clipul său electoral, că a introdus sau a început introducerea apei în cartierul Flămânzeni. În locul lui aș ocoli Flămânzeniul, să nu-l alunge cetățenii cu pietre! Că asta a lăsat în urma sa: străzi pietruite o dată la cinci ani, multe doar din pix (avem și aici materiale, foto și dovezi) și câteva țevi plimbate prin Flămânzeni ca să pună fraierii botul că sde introduce canalizarea.

Nu a efectuat o singură probă a apei din oraș, pe toată perioada cât a fost primar! Nici a apei de la TASM, nici a celei de la RAJA. A făcut-o actualul primar, încă din prima lună de mandat.

Nu a fost în stare să proiecteze, darmite să efectueze, o lucrare de canalizare sau de apă care să lege blocul unde a copilărit la rețeaua publică. Deși în alegeri, le promitea vecinilor marea cu sarea. Le-a dat! Și mare și sare! Multă! Noroc cu actualul primar că poate și mama lui Stoica să facă un duș decent, că în baza lui Neluțu, se spălau toți la copaie! Și ar putea să-i mulțumească Neluțu și pentru că a ajuns apa potabilă și canalizarea la Bordelul Tiriștilor, tot datorită actualului primar!

Da, i-a adus pe cei de la RAJA în Buftea, dar una e să aduci o companie și alta e s-o convingi să investească! Noroc cu actualul primar, care a reușit aceasta, a dus orașul înapoi în secolul în care trăim, că în baza lui Neluțu Flămânzeniul mai folosea și astăzi fosele septice! Cine mama naibii ar fi investit într-un oraș care-l avea primar pe Neluțu Mincinosul? Neluțu minte? Neah! E pleonasm!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.