Regina Cristina Spătar a făcut accident!

Regina a făcut „poc”! Mașinile sunt „trosc”, localnicii „niște țărani”.

Regina R&B

Autointitulata Regină a R&B-ului românesc a reușit ceea ce orice blondă reușește măcar o dată în viață. A dat cu bolidul ei Audi A8 într-un biet localnic, care circula relativ pașnic cu al său BMW. Este adevărat că localnicul nu acordase prioritate, însă la viteza cu care circula Regina, reușea să intercepteze și un MIG aflat în misiune. Cu alte cuvinte, dacă adapta viteza la limita evitării oricărui pericol, la ora asta disecam motivele pentru care Naționala nu reușește să bată pe nimeni la Euro 2016.

IMG_0037 IMG_0038 IMG_0039 IMG_0042 IMG_0045 IMG_0050

Revenind, Regina R&B, mai cunoscută publicului după scandalul în care a fost implicat soțul ei, decât pentru „succesele fulminante” din muzică, după accident a fost vădit deranjată de cei care s-au adunat să dea o mână de ajutor, să facă o poză, să vadă  ce și cum.

Fiind o adevărată Regină, cel puțin în mintea ei, diva de Crevedia i-a gratulat pe cei prezenți cu un „țăranii ăștia”, uitând că „țăranii ăia” i-au umflat binișor conturile, cu vreo 9 miliarde de lei vechi, contravaloarea unei spoieli cu bitum denumită pompos „tratament bituminos”, reprezentând de fapt un fel de simulacru de acoperire al carosabilului cu ceva care să reprezinte cel mai apropiat corespondent al noțiunii de asfalt. Chiar dacă nu este născută în Dâmbovița, diva de 43 de ani ar trebui să știe că geneza ei a la Onești nu-i conferă vreo notă de superioritate, așadar sintagma peiorativă „țăranii ăștia”, șuierată prin canalul botoxat denumit gură nu ne face decât să (ne) întrebăm, evident retoric: care este titlul vreunei piese interpretate de Regina Vieții? Bine că nu mai face R&B, dar nasol că a început să facă poc!

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.