Smart Driving organizează primul eveniment de conducere pe zăpadă

•    Evenimentul are loc între 6 și 8 februarie, la Râșnov
•    Participanții își vor putea testa tehnicile de conducere pe zăpadă pe o pistă de 1 km, dar și pe drumuri forestiere, atât cu autoturisme BMW, dar și cu karturi, Monster Truck-uri și altele

Smart Driving, una dintre cele mai importante școli de conducere defensivă și sportivă de pe plan local, organizează Winter Games, primul eveniment de conducere pe zăpadă care are loc în România. Winter Games va avea loc în perioada 6 – 8 februarie 2015, la Râșnov, și va oferi participanților ocazia de a avea o experiență auto unică, în care aceștia își vor putea testa tehnicile de conducere pe zăpadă atât cu autoturisme BMW, dar și cu karturi, Monster Truck-uri și altele.

vizual-winter-games-700x421

“Întotdeauna ne dorim să venim în întâmpinarea clienților noștri cu evenimente interesante, care să le testeze limitele, dar și care să le ofere o doză de distracție. Tocmai de aceea, am ales să organizăm în premieră în România primul eveniment de conducere pe zăpadă. Winter Games a fost gândit în așa fel încât să ofere tuturor celor care participă la eveniment o experiență inedită, care să verifice atât aptitudinile și metodele de conducere pe zăpadă ale acestora, dar și care să îi binedispună”, a declarat Andrea Fogliazza, managerul Smart Driving.

Astfel, între 6 și 8 februarie, cei care vor participa la evenimentul organizat de Smart Driving vor avea șansa să își testeze deprinderile în ceea ce privește conducerea pe zăpadă la volanul mai multor autoturisme din gama BMW (X1, X3, X4, X5, noul X6, dar și seria 3 si seria 5 xDrive), prin exerciții de frânare, slalom sau drift, dar și la volanul unor karturi, Monster Truck-uri etc.

“Am pregătit și o mulțime de alte surprize și jocuri pentru cei care vor participa la eveniment. Practic, am combinat partea de tehnică cu cea de teambuilding, pentru a oferi un weekend de excepție tuturor”, a precizat Andrea Fogliazza (foto).

Andrea_SmartDriving_1

Alături de cei opt instructori profesioniști, participanții la Winter Games vor rula pe o pistă de zăpadă de 1 kilometru, dar și pe drumuri forestiere.

Evenimentul are un număr limitat de locuri, astfel încât vor putea participa maxim 36 de persoane. Programul începe vineri, pe 6 februarie, la ora 15:00, și se încheie duminică, la ora 17:00.

Winter Games este susținut de APAN Motors Brăila și are ca parteneri Michelin, Motul, Telekom, Sparco, OZ Racing și Crosspoint.

Cei care doresc să afle mai multe detalii despre eveniment, dar și despre costurile de participare, pot trimite un email pe adresa gpr@guidarepilotare.ro.

Despre Smart Driving

Smart Driving a luat naștere în septembrie 2013, în urma unui eveniment de conducere organizat în România împreună cu Guidare Pilotare, școala oficială a BMW de 30 de ani, dar și una dintre cele mai importante instituții de conducere defensivă și sportivă din Europa.

Misiunea Smart Driving este aceea de a contribui la siguranța rutieră și de a-i învăța pe cursanții școlii să recunoască comportamentul autoturismului, dar, mai presus de toate, de a-i ajuta să își cunoască reacțiile în situații extreme și de urgență.

Smart Driving oferă o diversitate de cursuri pentru clienții săi, adaptate nevoilor acestora și orientate pe obținerea de rezultate. Dintre acestea se remarcă programul Experience, dar și Defensive Driving PRO sau Sport Driving. De asemenea, școala de conducere defensivă și sportivă realizează cursuri specializate și pentru zona corporate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.