Bogdan Tobă a dat declarații false

De ani de zile, această pagină de web încearcă să-l arate pe Bogdan Tobă așa cum este el de fapt: un ipocrit, mincinos, ranchiunos, paranoic, autosuficient și inutil. Astăzi însă vă oferim una mai recentă de-a lui, argumentată și susținută de dovezi, nu cum fac alții!

Se știe că Bogdan Tobă pretinde că îi merge bine, că are firma de închiriat schele și că prestează contbilitate la firma maică-sii. Dacă despre prima activitate declarată de el și în declarația de interese (foto alăturate), am aflat de la diverși foști clienți (sub protecția anonimatului) că prestează în general prețuri de dumping deoarece nu oferă niciun fel de acte, nu factură, nu chitanță, ba deseori „întârzie” ridicarea schelelor cu câte o zi-două pentru a avea motiv să-i impute „beneficiarului” încă o lună de zile la plată, acum vă arătăm cum candidatul Bogdan Tobă a MINȚIT în declarația de interese depusă pe site-ul oficial http://declaratii.integritate.eu/

Aici, el afirmă că este asociat cu 5 (cinci) părți sociale la firma TD  Contabilitate SRL iar în declarația următoare, depusă la aceeași dată de 14.08.2020 el afirmă că încasează un salariu de 15.540 lei, plus dividente în valoare de 20.000 lei. Însă Bogdan Tobă MINTE! Bogdan Tobă a dat declarații false!

Conform unor verificări efectuate, firma deținută de mama candidatului, respectiv Doina Tobă, TD Contabilitate SRL, are singur salariat, adică chiar pe doamna mama lui Bogdan Tobă. Fiul sau fiii săi nu apar niciunde în firmă sau în sistem ca salariați;– foto doveditoare la final de articol

Așadar, pe lângă faptul că Bogdan Tobă a dat declarații false, se pare și că prestează muncă la negru, încasând bani în mod ilegal (ăsta e deja pleonasm în ceea ce-l privește pe Bogdan Tobă). Cum e cu corectitudinea, integritatea, dreptatea, hoția, domnule candidat? Cum e să vii să minți în față, (a câta oară?), atât populația cât și bruma de alegători? Cum e să trăiești pe lângă lege și apoi să arăți cu degetul către ceilalți, tu fiind unicul „cinstit”?

Pe ăsta vreți voi să-l votați? Pe unul care fură statul, fură și de la privați, și apoi se jură că el nu va fura niciun ban dacă ajunge primar sau măcar consilier local? Adică voi vreți să votați  direct lupul, paznic la oi?  Și nu un lup oarecare, ci unul care a îmbătrânit de i-a căzut și părul de foame?

 

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.