Cavalerul Cauzei Pierdute

Ziua și postarea pe Facebook, platformă care a devenit între timp un fel de Latrina3 unde fiecare vine și-și revarsă frustrările. Mai nou, Ion Stoica a descoperit vloggingul. Niciodată nu-i prea târziu! Știm că-i place „pe cameră”! Numai că în toată cruciada asta a sa, a cam devenit un fel de Cavalerul Cauzei Pierdute, pe care probabil nici apropiații săi nu-l mai prea înțeleg. Să te zbați atât în speranța că Costeluș (nu știu cum naiba, de fiecare dată când scriu numele ăsta, îmi scapă o cacofonie!) va lua cu 3 voturi mai mult! Un demers futil, demn de Cavalerul Cauzei Pierdute!

Din toată tărășenia asta, se naște o întrebare, despre un fapt încheiat recent, însă  care va maifi o vreme de actualitate: vii și dai cu pietre când ești curat ca lacrima și nu prea are nimeni ce să-ți reproșeze. Și nu vom face acum referire la deja celebrul proces în care Ion Stoica a fost inculpat și condamnat cu executare pentru luare de mită! Deja luarea de mită e sport național, iar Cavalerul Cauzei Pierdute e un fel de campion pe sate! Dar nu despre asta este vorba.

Acum aducem în discuție un proces care s-a încheiat în anul 2019 și care îl condamnă pe Ion Stoica, alături de încă câteva persoane, la plata a vreo 23 de miliarde de lei vechi!  Sau mai exact 2.267. 955,52 lei, plus niscai cheltuieli de judecată și ceva penalități pentru că suntem deja în anul 2020. Și acești bani trebuie să revină bugetului local al orașului Buftea, oraș despre care Ion Stoica, Cavalerul Cauzei Pierdute, tot afirmă cu sârg că îi este drag și că-i pasă de el etc. Deci, domnule Stoica, din categoria cititorii întreabă, Cavalerul Cauzei Pierdute răspunde: când vin banii înapoi la oraș? Sau sunteți prea ocupat cu campania asta? Să revenim?

Iată dovada celor afirmate mai sus:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.