Ce ai făcut Tobiță? Îți plouă în mansardă?!

De când a simțit că se apropie campania electorală, unicului consilier de-a dreptul inutil – și pe de asupra și toxic, nociv și frustrat, a început să-i plouă în mansardă.

Bine, acolo oricum era o lipsă acută de țigle întregi, dar deh, de unde nu-i, nici Dumnezeu nu cere, dar totuși… râdem, glumim, dar nu părăsim incinta!

Pe cale de consecință, printre picăturile ce-i conturbă atât vederea, cât mai ales sistemul de operare, lui Tobiță i s-a năzărit că în sala de sport a Școlii Gimnaziale Nr.1 din Buftea (are el ce are cu școala asta!), ar picura, de undeva de prin tavan. Când plouă, se face apă, cică! Nu a venit cu nicio dovadă – foto sau video- doar a aruncat el pastila, că oricum nu-l cred decât ăia desculți la minte.

Tobiță, ești praf! Și pentru că ți-a picurat în carcasă, s-a așternut mocirla atât pe blocul optic, cât și pe procesor. De navigație nu mai vorbim, că oricum, întreg sistemul – hardware și software- sunt varză cu tămâie!

Nedorind vreun fel de dialog cu un om atât de urât, (atât fizic, cât ,mai ales psihic),  noi fiind în slujba cetățenilor, pe care-i informăm corect și deseori într-un mod fără echivoc, am luat legătura cu cadrele didactice de la școala mai sus numită și am obținut câteva materiale care reflectă starea reală a sălii de sport. Tobiță, ghici ce? Nu plouă tată! Decât la tine în mansardă!

Click pe video

Luați și câteva poze

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.