De ce minte Ion Stoica?

Într-o postare însoțită de un material video, fostul primar Ion Stoica aduce niște acuzații foarte grave, însoțite de „documente justificative”, de fapt copii ale unor hotărâri ale Consiliului Local Buftea, din care reiese o mare tărășenie, care ar fi interesantă, dacă ar fi… ADEVĂRATĂ! De ce minte Ion Stoica?

Fiind fost viceprimar si fost primar, lui Ion Stoica îi este imposibil să confunde sula cu prefectura. Deci, pe cale de consecință, el MINTE! și DEZINFORMEAZĂ, acum, în prag de alegeri, frustrat probabil de faptul că legea i-a interzis candidatura.

Despre ce este vorba?

Da, acele hotărâri din mâna lui Stoica sunt reale. Numai că dânsul face referire la un cu totul și cu totul alt proiect. Ceea ce are în mână se referă la niște donații din alte zone, respectiv T4 P31 și T27.

În schimb, zona despre care  vorbește confuz (pe care ne-o șli arată ca fiind cea din spatele său, în filmare), este situată în T8 P140! Iată atașat documentul care atestă atât cele afirmate mai sus, cât și faptul că destinatarii celor două PUZ uri, respectiv dezvoltatorii imobiliari, sunt total diferiți unul de celălalt! Mai mult, în hotarârea REALĂ, se specifică CLAR, așa cum reiese și din avizul de oportunitate, unde se precizează că toate amenajările se vor face prin contribuția proprie a investitorului, nu din banii de la bugetul local.

Domnule Stoica, nu mai mințiți lumea, că și ala e plină de creduli, nu-i mai bulversați de tot! Mai ales în situația dată, când ar trebui să umblați cu grijă, ca pe ouă, să traversați numai pe verde, să ascultați muzica încet, să nu aruncați chiștoacele pe geamul mașinii etc. Știți vorba aia cu „pe bună purtare”!

Documentul real

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.