Atenție se oprește apa în Buftea!

Atenție se oprește apa în Buftea!

Apa_potabila

Pentru executarea lucrărilor de racordare a magistralei de alimentare cu apă din localitatea Buftea, la stația de pompare din localitate, lucrări executate în cadrul Programului Operațional Sectorial de Mediu, SC RAJA SA este nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile în noaptea de joi spre vineri, din data de 12 martie, ora 22,00 seara și până pe 13 martie 2015, ora 07,00 dimineața. Vor fi afectați de lipsa apei potabile toți consumatorii din localitatea Buftea.

Lucrările executate fac parte din POS Mediu, Proiectul “Extinderea și modernizarea infrastructurii de apă și apă uzată pentru regiunea Constanța – Ilfov”, în valoare de 215,26 milioane lei, din care SC RAJA SA asigură o cofinanțare de 50,25 milioane lei. În cadrul acestui proiect, se realizează și contractul de lucrări “ Reabilitarea și extinderea surselor de captare și tratare a apei potabile din Orașul Buftea” în valoare de 16,08 milioane lei. În cadrul acestui contract, vor fi reabilitate și automatizate 5 foraje existente și vor fi executate alte 8 foraje noi, la o adâncime de aproape 100 metri. Totodată, conducta de aducțiune este reabilitată pe o lungime de aproape 4 kilometri, iar la nivelul stației de tratare și înmagazinare apă potabilă se construiește un rezervor nou cu o capacitate de 1.000 metri cubi, ce va asigura alimnetarea cu apă a populației în cazul apariției unor avarii la conducta de aducțiune.

Ne cerem scuze față de abonații din Buftea și îi asigurăm că echipele de intervenție ale contructorului care execută lucrările vor face tot posibilul pentru finalizarea intervențiilor și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp. Totodată, rugăm toţi consumatorii afectaţi de această oprire să-şi asigure rezerva minimă de apă pentru consum şi uz casnic pe perioada întreruperii furnizării apei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.