Primele șase lucruri care se vor schimba dacă Neluțu ar câștiga alegerile din 9 iunie

 

Prezentarea este aleatorie, nu avem de unde să știm care va fi ordineaa exactă, deci nu interpretați faptele ca fiind descrise cronologic. Cert este faptul că dacă Neluțu ar câștiga alegerile, lucrurile ar sta mult mai rău decât le-am prezentat în cele ce urmează.  Neluțu își dorește reîntoarcerea în primărie pentru a gestiona discreționar fondurile, resursele și pentru a-și plăti polițele vechi și noi. Să nu uitați asta, vreodată!

Ansamblul de dansuri „Doina Ilfovului” s-ar desființa. În locul său se va deschide o gașcă de dansuri denumită „Brâulețul”, evocând dragostea lui Vijelie pentru pantalonii trecuți de brâu. Instructor-coregraf-prim dansator – Roberta M.

Centrul Cultural din Buftea va găzdui atelierele de formare i dezvoltare personală și în grup: Sunt Gay și mă mândresc, Am o Puță, nu mă-ncurcă, Cum să fii dublură de rezervă de prieten cu actorii, Ma împuiez și comentez, ateliere coordonate de echipa Tobiță și o parte din staff-ul lui Vijelie, mai exact demoazelele aflate cu el în campanie, dar fără posturi de consilier local promise.

Crăciunul și Stoicalionul se vor ține strict pe DN7, la Bordelul Tiriștilor, scop pentru care, fiecare angajat al aparatului de stat va „dona” o treime din ultimul salariu.

Parohia din Săbăreni va primi hramul Sf Vijelie pe Spate Pipăitorul și va fi patronată de Arhanghelii Găozi  Păcătuitorul și Gio Păcănitorul, în timp ce preot paroh va fi Costelush cel Fără de Coloană, de la care puteți achiziționa și softuri de supraveghere fiscală, phishing de conturi, ciordeli pe internet etc.

ASCSS Voința Buftea se va desființa, în locul ei find necesară apariția unui conglomerat unde fiecare sportiv joacă ce vrea el, practică ce sport dorește, bugetele fiind comasate pe principiul para-ndărătul să crească. Tot palmaresul ASCSS Voința va fi preluat de noua asociatie sportivă, care va purta numele de BB Sporting (Brebu-Buftea Sporting). Toate evenimentele vor fi transmise live de compania știri și țipuituri Media Scurs & Găozi TV, care în iultima parte a campaniei electorale s-a cam lăsat pe tânjeală.

Toți contestatarii și opozanții echipei Neluțu Vijelie vor fi expuși în piața publică și eventual bătuți cu pietre și legume stricate, în timp ce mulțimea îi va admonesta energic și dezaprobator. La festivitățile punitive vor fi invitați George Simion, Vladimir Putin, Elefantul Cici, Gașca Zurli etc, în timp ce locurie la spectacol vor putea fi procurate prin intermediul companiei de vânzări creme de scos bubele de pe fund – Ioana Chewbacca (plata în Euro sau lei, în funcție de locul unde vă aflați).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.