carne

Carne fără acte de provenienţă, confiscată de poliţişti

Poliţiştii ilfoveni au confiscat peste 34 tone de produse din carne de porc, pentru care nu existau documente de provenienţă. Societatea comercială care o comercializa a fost sancţionată contravenţional cu amendă de 20.000 de lei, iar în cauză a fost întocmit dosar penal.

carne
La data de 22 ianuarie a.c., poliţişti din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice – IPJ Ilfov au descoperit,  pe raza localităţii Bragadiru, într-un depozit frigorific, închiriat  de o societate comercială, 34.472 de kg de carne congelată,  pentru care  nu existau documente legale de provenienţă.
Firma menţionată a fost sancţionată contravenţional cu amenda de 20.000 lei, iar ca măsură complementară cele peste 34 de tone de carne au fost confiscate.
Întrucât din cercetări a reieşit că societatea în cauză nu funcţionează la sediul social declarat, pe numele a doi barbaţi, reprezentanţi legali ai societăţii, s-a întocmit dosar de urmărire penală, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de evaziune fiscală.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.