Neluțu se face că plouă

Deși am așteptat un răspuns de la numitul Ion Stoica, o lămurire, o nouă minciună chiar, acesta s-a făcut că plouă, disimulând, în stilul caracteristic, realitatea. Nici usturoi nu a mâncat!

Mai mult, acesta vine cu un atac la persoană, frunzărind niște hârtii de pe un birou, hârtii pe care le numește „documente”. Bine mă Neluțule, dacă am strâns frunzele din curte se cheamă că am livadă?!

Așadar, trecând cu ușurință peste  rugămintea noastră de a ne prezenta măcar un singur document referitor la investițiile pe care se laudă că le-a realizat (cele din context, nu cine știe ce alte bazaconii), Neluțu vine și arată cu degetul în altă direcție.

Obida lui se îndreaptă către o angajată a primăriei, care -după spusele lui- ar avea nu știu câte terenuri, despre care Neluțu este curios cum le-a obținut. Păi probabil o fi cumpărat „zeciuielile” pe care le-ai lăsat tu în aer după ce ai fost mazilit, Neluțule. Că la fiecare punere în posesie pe care ai făcut-o, ai agățat și o „coadă”, o „zeciuială” a ta, pe care ăla pus în posesie trebuia să ți-o returneze la finalizarea actelor. Nu mult, doar până la 50% din totalul returnat celui în drept. Omul avea de recuperat 1500 metri pătrați, tu îi făceai acte pe 2500 și la final venea „parandărătul” sub formă de teren sau după caz, de bani gheață. Hai că avem prieteni comuni care ți-au tras clapa pe sistem sau ai uitat?

Probabil că doamna cu pricina a cumpărat toate părțile tale necuvenite, direct de la cei puși în posesie. Curat legal. Sau ai uitat cum procedai în cei patru ani cât ai mimat competențele de primar? (Să ne înțelegem, habar nu avem cât și dacă doamna cu pricina are terenuri, unde le are și nici cât a plătit pe ele, dar ne bucurăm pentru ea.- NR)

Și ce e cu toate „documentele” alea, de te ferești să le arăți la cameră? Puneri în posesie, semnate de tine, pe o hârtie fără antet, fără ștampilă, păi hârtii din astea au și la Asociația Vânătorilor de Prepelițe cu Praștia, de pe vremea când le-au dat, pe bază de proces verbal, „armele” din dotare.

Revenind la un ton oficial, îl așteptăm pe Ion Stoica să se pozeze, din nou, cu sunet și să ne deslușească în următoarea problemă, lansată încă din articolul trecut:

  • Ion Stoica se laudă că a făcut parcuri și că a introdus iluminatul public pe undeva. Îl provocăm pe Ion Stoica, ba chiar îl rugăm frumos să ne prezinte un contract de finanțare semnat de el sau o autorizație de construcție la un obiectiv semnat de el. Preferabil dintre cele cu care se lăuda în ultima înregistrare publică; (respectiv aceasta https://fb.watch/gPhRyzdnS5/ – NR)

În altă ordine de idei, nu pricep „normalitatea” asta contemporană: vine un infractor de drept  comun, dovedit și condamnat pentru faptele lui, care propune probleme de etică și morală în urbea noastră?! Ce mai urmează? Violatorul să predea ore de educație sexuală în școli? Pedofilul să fie educator la grădiniță? Chelnerul să ajungă primar? Stai, că asta s-a întâmplat deja, ptiu drace! Că lui Neluțu i s-a alăturat tot corul de bocitoare, coafeze și contabile la ele acasă, Gigei care-și pierd degetele prin tastaturi și alte persoane care au, însumat, un IQ egal cu 3,14 în perioadă, asta e altă poveste! E greu la deal cu boul mic!

Cât despre doamna Magda, știm cu toții Neluțule că-ți scăpărau coarnele după ea încă de pe vremea când o țoapă (nu dăm nume, nu jignim!) confunda „Dragonul Roșu” cu „Moulin Rouge” și purta sandale cu toc la treningul de bumbac. Las-o așa, că nu e de nasul tău, doamna joacă în altă ligă!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.