Bogdan Talașman campion al Cupei Dacia 2015

În data de 12 decembrie 2015, a avut loc la Sinaia, Gala Campionilor Automobilismului Roman, la care orașul Buftea a fost reprezentat la cel mai înalt nivel de Bogdan Talasman, care este campionul național al Cupei Dacia.

Bogdan Talasman

Anul 2015 a fost pentru Bogdan Talașman unul foarte bun. Pilotul buftean a confirmat parcursul bun din 2014, când a reușit un loc 3 la finalul campionatului și și-a îmbunătățit performanța în 2015, reușind câștigarea cupei Dacia, după un sezon extrem de complex, în care a câștigat raliuri, a avut curse tactice dar și abandonuri cauzate de probleme tehnice.

Bogdan Talasman-Andrei Mitrasca - Raliul Perla Harghitei 2015

„Sezonul 2015 a fost pentru mine cel mai bun de până acum. Am avut parte de tot ce se poate întâmpla într-un campionat de raliuri: am câștigat, am mers extrem de repede, uneori am mers tactic, am și abandonat. Dar am reușit să gestionăm perfect avantajul pe care l-am luat la începutul campionatului și să profităm de conjuncturile favorabile pe care le-am avut. Cele mai acute probleme pe care le-am întâmpinat au fost cele financiare, dar am reușit să le rezolvăm și pe acestea. După bucuria câștigării campionatului, urmează cea mai dificilă perioadă, anume cea în care strângem bugetul pentru anul competițional 2016. Suntem încrezători și sperăm să reușim ce ne-am propus în 2016. Mulțumim celor care au fost alături de noi, promitem că în sezoanele următoare să fim mai combativi, mai spectaculoși și să vă bucurăm cu rezultate pozitive!”

Bogdan Talașman a fost susținut în 2015 de către Miras Internațional, caruia i s-a alăturat la sfțrșitul campionatului și localul buftean Taverna Studioului.

Bogdan Talasman

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.