A început campania „Shaorma cu de toate”!

Astăzi, sâmbătă, 15.08.2020, a debutat pe stradă campania „Shaorma cu de toate”, campanie care părea mai fructuoasă la adăpostul monitorului și prin cuvintele scrise din tastatură. Deși ar fi trebuit să se intituleze „Gogoși goale”, deoarece „candindatul” Tobă asta face, vinde gogoși și învrăjbește lumea, nu dorim să stricăm surpriza, momentul analizei rețeteisale de gogoși fiind aproape. Până atunci, nedorind să-l minimalizăm în vreun fel, am decis să asociem campania sa pre-electorală (deoarece cică nu a început campania electorală ad literam) cu activitatea care i-a adus cea mai mare notorietate: cea de shaormar. Și ce este mai uzual, care ar putea fi sloganul său, slogan penetrant, plin de carismă cu maioneză și ketchup picant, dacă nu „Shaorma cu de toate”?

„Shaorma cu de toate”!

L-am surprins pe „cantindatul” Tobă prin Flămânzeni, însoțit, așa cum se vede din imagini, de o vastă suită de alegători și admiratori. Probabil că pe paginile sale se va lăuda cu imensul succes pe care l-a avut vizita sa pe teren, dar noi vă putem spune, deoarece l-am urmărit discret, că s-a oprit să stea de vorbă cu cei câțiva oameni găsiți la poartă. Adică probabil cu vreo cinci! Nu a bătut la porți și nici nu și-a lăsat prețiosul document de campanie prin cutiile poștale, deoarece nu toți muritorii merită să atingă dovezile palpabile, unicele dovezi palpabile dealtfel, ale gândirii sale mult evoluate și cu mult deasupra puterii noastre de înțelegere! Nu s-a oprit la nicio terasă, deoarece se știe că oamenii dacă beau o bere la ora 11, pot fi ușor iritați la vederea arătărilor.

Lumea, așa cum se vede din imagini, l-a aclamat și ovaționat îndelung: „Shaorma cu de toate”! ba chiar oamenii l-au invitat în case, l-au hrănit și i-au dat apă, deoarece are figură de șomer sărac și pare palid și flămând. Grupul propriu de susținători l-a purtat pe brațe până la a doua stradă (și ultima), unde l-am surprins vorbind cu cei doi bătrânei care nu au înțeles nimic din ce le-a spus Tobă, în afara salutului său: „Bună ziua, venim în pace, de pe o altă planetă”! Pentru cei care cred tot ce citesc, traducerea este că s-a plimbat ca boul prin sat și a stat de vorbă cu doi bătrâni, în rest nu i-a deschis nimeni ușa, nici el nu a bătut la vreuna, în timp ce chestiile alea numite pompos flyere, le-a dat aleatoriu celor întâlniți. Probabil că-i ajung și pentru campania din 2024!

Este într-adevăr o forță de temut, iar contracandidații săi tremură la vederea adevăratei fețe a campaniei sale, cea reală, din teren, nu aia suptă din deget cu haștaguri și like-uri luate pe Facebook din Sascut până-n Chitila și nici partea aia cu, cică „349 de semnături, mai multe decât aveam nevoie”, pe care le-a adunat de prin Crevedia și alte zone (în locul celor abilitați aș verifica atent pentru că cei care au avut de-a face cu USR-ul nu sunt la prima abatere de acest gen, ei  având probabil  un soft care generează CNP-uri și date petnru astfel de chestii).

 

LATER EDIT: la închiderea ediției

„Shaorma cu de toate”! continuă, deoarece tot astăzi, șaormarul a început să se frece cu cenușă pe chelie, plângând că este ostracizat și că nu a primit aprobare pentru a-și atârna bannerele. Nu știu cum poate emite vreo pretenție, odată ce abia vineri (14 august) și-a depus candidaturile și semnăturile. Dar esența este alta, el nu are bannere, că alea-s pe bani și probabil nici nu a emis vreo cerere către Primăria Buftea (nu a arătat vreo dovadă că a fost refuzat, doar vorbe goale, ca în ultimii opt ani) și este mai simplu să arunce pisica în curtea altora, tot ca de obicei!

Un comentariu la „A început campania „Shaorma cu de toate”!

 • 16 august 2020 la 1:14 pm
  Permalink

  Un caz patologic. Din cauza asta soția lui e la un pas de divorț, ea luand o pauza de el si dându-i interzis sa mai vada copiii! Se pare ca lupta asta politica și toate mizeriile pe care le-a făcut si inca le face, a cauzat relației de cuplu. Ma gândesc ca poate a fost violent in familie, altfel nu imi pot explica de ce nu are voie sa își vada progeniturile. Poate ca si nevasta s-a saturat de luptele lui cu morile de vant si a văzut ca domnul e deranjat psihic. Oricum asta e cea mai mare lovitura pe care putea sa o primească chiar acum in perioada alegerilor .

  Bineînțeles ca daca deja unii i-au scris la postarile de pe facebook, ca au aflat de situatia lui familiala actuala, el sare ca ars si spune ca nu suporta sa fie atacat la capitolul familie. Pe pagina de facebook, cat si pe site-ul unde scrie „opinii libere” nu poti avea opinii libere pt ca ești cenzurat sau blocat de catre el.
  El nu va fi ales primar in veci!!! Sa speram ca dupa eșecul alegerilor, vom scăpa in sfarsit de el. Poate se va angaja si el si isi va câștiga existența cinstit! Pile ar avea, ca are amici (prieteni si prietene) ce l-ar putea baga pe undeva… Doar sa faca față… Sa il duca capul… Ceea ce e mai greu!

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.